Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Limoennasi met prei en garnalen

Recept categorieën: Gevogelte, Kip, Vis, Zeevruchten
Land van herkomst: Oosters
porties: 4 personen
Auteur: Conimex

Bereidingswijze

  • Kook de rijst (uit het pak) in 12 minuten gaar.
  • Afgieten, met koud water afspoelen en laten afkoelen.
  • Kook ondertussen de sperzieboontjes in ca. 10 minuten in ruim kokend water met wat zout beetgaar.
  • Afgieten en koud spoelen.
  • Boen de limoen schoon, rasp de schil en pers de limoen uit.
  • Meng de dressingmix (uit het pak) met ½ dl koud water en laat 5 minuten staan.
  • Meng met de sperzieboontjes en de helft van de koriander.
  • Verhit een wok of hapjespan, voeg een scheutje olie toe en wok de garnalen 2 minuten.
  • Voeg 1½ dl koud water en de satésausmix (uit het pak) toe.
  • Goed roeren en 3 minuten zachtjes laten koken.
  • Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de preiringen 3 minuten.
  • Voeg de gekookte rijst, de rest van de koriander, de limoenrasp en de nasi goreng kruidenmix (uit het pak) toe.
  • Goed mengen en nog 3 minuten wokken.
  • Voeg naar smaak limoensap toe.
  • Verdeel de nasi over 2-3 borden, schep de garnalen saté ernaast en geef de boontjes er apart bij.

Tips / Opmerkingen

Serveertip:

Serveer er Conimex Kroepoek Cassave bij voor een lekker knappertje en zet pittige Sambal Brandal op tafel voor degene die van een beetje scherp houdt.

Variatietip:

Vervang de boontjes door peultjes. Voeg een in blokjes gesneden tomaat toe.


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Kruidige mihoen met garnalen en paksoi

Recept categorieën: Mie, Vis, Zeevruchten
Land van herkomst: Oosters
porties: 4 personen
Auteur: Conimex

Bereidingswijze

  • Meng de garnalen met de marinademix (uit het pakje) en 2 eetlepels olie.
  • Wel de groente-kruidenmix minstens 10 minuten in 0,5 dl heet water.
  • Kook ondertussen de mihoen volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Afgieten, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
  • Was en snijd de paksoi in reepjes.
  • Verhit een grote wok, voeg een klein scheutje olie toe en wok hierin de garnalen 2 minuten.
  • Voeg de paksoi toe en wok ca. 2 minuten mee.
  • Voeg de gewelde groente-kruidenmix toe.
  • Voeg de mihoen toe en warm het geheel goed door.
  • Schep de kruidige mihoen in 4 diepe borden of kommen.

Tips / Opmerkingen

Serveertip:

Serveer er Conimex Kroepoek Cassave bij voor een lekker knappertje en zet frisse Sambal Tjampoer op tafel voor degenen die van pittig houden.

Variatietip:

Bak met de paksoi de fijngeraspte schil van een citroen mee. Bestrooi het gerecht met fijngehakte koriander.


Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55

Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99

Recept afdrukken
No ratings yet

Gewokte zoete soja garnalen met rijstsalade

Recept categorieën: Rijst, Vis, Zeevruchten
Land van herkomst: Oosters
porties: 4
Auteur: Conimex

Bereidingswijze

  • Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap) aan de kook.
  • Voeg de rijst toe en kook deze in ca. 8 minuten gaar (kijk op de verpakking voor de exacte kooktijd).
  • Afgieten en terug in de pan met het deksel erop nog 3 minuten laten staan.
  • Laat de rijst daarna zonder deksel koud worden en schep het geregeld om.
  • Was en snijd de lente-uitjes (ook het groen) in schuine plakjes.
  • Zet een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden.
  • Voeg een scheutje olie toe en wok de garnalen 2 minuten.
  • Wok vervolgens het groentepakket 2 minuten mee.
  • Voeg 10 eetlepels woksaus toe en wok nog 1 minuut.
  • Meng in een grote kom de rijst met de lente-uitjes en de koriander.
  • Boen de limoen schoon en rasp de schil boven de rijst.
  • Pers de limoen uit en voeg het sap toe aan de rijst.
  • Breng eventueel op smaak met wat zout.
  • Goed mengen.
  • Schep de rijstsalade in 4 diepe borden en verdeel de gewokte garnalen met de groenten erover.

Tips / Opmerkingen

Serveertip:

Zet Conimex Hot Kroepoek op tafel als pittige en knapperige extra!

Variatietip:

Vervang het limoensap door citroen- of sinaasappelsap.
Garneer de salade eventueel met citroen of limoen schilletjes.