Witlof walnotenwrap
Allerhande 2002
porties: 2 personen
Equipment
ingrediënten
- 50 g walnoten
- 1 groene paprika
- 1 rode paprika
- 1 rode ui
- 2 struikjes witlof
- 2 eetlepels olie
- zout
- 2 wraptortilla's
- 1 kuipje smeerkaas ca. 80 g
- ½ flesje tomato sauce sundried, a 180 ml
- peper
Bereidingswijze
- Walnoten grof hakken.
- Paprika's wassen, schoonmaken en in repen snijden.
- Ui pellen en in dunne partjes snijden.
- Witlof schoonmaken en in lengte in partjes snijden.
- In wok olie verhitten.
- Ui en paprika ca. 3 minuten al omscheppend bakken.
- Witlof en walnoten erdoor scheppen en nog ca. 3 minuten bakken.
- Groentemengsel op smaak brengen met zout en peper.
- Intussen in grote droge koekenpan tortilla's verwarmen.
- Tortilla's dik besmeren met kaas,groentemengsel op 1 helft scheppen en wrap erover dichtklappen.
Tips / Opmerkingen
Gedroogde tomatensaus erbij serveren.