Vegetarische ragout
Aller Hande 1996
porties: 2 personen
Equipment
- Magnetronschaal met deksel inhoud ca. 1 liter
ingrediënten
- 175 gr Quornstukjes koelvitrine,
- 1 theelepel tijm
- zout ,
- 2 stengels bleekselderij
- 8 gr bieslook verse
- 200 ml Room Culinair
- 1½ eetlepel Zaanse mosterd Huisman,
- peper
Bereidingswijze
- Grote stukjes Quorn halveren.
- Tijm, zout en peper erover strooien.
- Bleekselderij schoonmaken, wassen en in dunne reepjes snijden.
- In kopje bieslook fijnknippen.
- In magnetronschaal room en mosterd door elkaar roeren.
- Erdoor scheppen: Quorn, bleekselderij en bieslook.
- In magnetron, afgedekt, in ca. 4 á 5 minuten op vol vermogen (ca. 700 Watt) beetgaar en door en door heet laten worden.
- Af en toe omscheppen.
- Serveren met aardappelpuree (uit pakje) en slamelange.