Rozemarijn aardappels

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 eetlepel(s) gedroogde rozemarijnnaaldjes
  • 1 eetlepel(s) olie
  • 1 sjalotje
  • 25 gram boter
  • zout
  • 750 gram krielaardappeltjes

Instructies

  • Rozemarijnnaaldjes fijnknippen.
  • Olie erdoor roeren. 
  • Sjalotje snipperen.
  • In koekenpan boter en olie met rozemarijn verhitten.
  • Sjalotje ca. 2 min zachtjes fruiten. 
  • Aardappeltjes toevoegen en afgedekt in ca. 4 min zachtjes bakken. 
  • Deksel van pan nemen en aardappeltjes in ca. 6 min lichtbruin bakken.
  • Op smaak brengen met zout.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch