Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55
Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99
Vleesschotel goulash
ingrediënten
- 600 gr rundvlees in stukjes
- ¾ kleuren paprika in stukjes
- 200 gram kastanje champignons in schijfjes
- maizena
- 3 uien in stukjes
- Roomboter 60 gram
- 2 el tomaten puree
- 250 ml water
- 3 teentjes geperste knoflook
- 1 doosje Cherry tomaatjes wassen en in 4en snijden
Bereidingswijze
- vlees door de maizena halen
- Braad de ui met het vlees en de knoflook
- Doe de paprika’s erbij en lekker laten sudderen
- Na een half uur de tomaatjes mee laten sudderen
- Na weer een half uur water en tomaten puree erbij en zeker, onder regelmatig roeren op een zeer kleine pit laten sudderen.
- Ik laat dit 7-8 uur sudderen.
- Heerlijk mals vlees!