Marokkaanse salade

Marokkaanse salade

Doe de sla op een bord en laat je fantasie gaan.
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 3 aardappels kleingesneden en gekookt met een beetje zout
  • 3 wortels kleingesneden en gekookt met een beetje zout
  • 4 gekookte rode bieten kleingesneden
  • 1 grote tomaat voor de garnering
  • 7 artisjokken diepvries marokkaanse winkelgekookt met een beetje zout
  • ¼ kokommer in plakjes
  • 250 g rijst gekookte
  • 250 g pasta gekookte
  • 1 blik tonijn
  • 1 blik mais
  • 2 gekookte eieren in 4en gesneden
  • sla
  • 75 g doperwten fijn gekookt met een beetje zout
  • kaas in blokjes
  • 3 augurken klein gesneden
  • zout
  • zwarte peper
  • mayonaise
  • azijn
  • olie

Instructies

  • Meng de aardappels met de wortels en doperwten doe er een beetje olie,zout,peper en mayonaise bij en vul hier mee de artjokken.
  • Doe bij de rode bieten wat olie,azijn,zout en peper.
  • Meng de rijst met de mais,tonijn,zout,peper,olie en mayonaise.
  • Meng de pasta met de kaasblokjes,augurken,olie,maynaise en zout en peper.

Notities / Tips / Wijnadvies

 
 
————————————————————————————————–
Recept categorieën Salade
Land van herkomst Marokko