Schelpjesmacaroni met tonijn en zalm

Aller Hande 1997
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 400 g schelpjesmacaroni
  • zout
  • 1 courgette
  • 1 prei
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 bekertje crème fraîche 200 ml, AH,
  • 1 blikje tonijn op olie 185 g,
  • 1 bakje gerookte zalmblokjes 100 g, AH,
  • 3 eetlepels pesto potje,
  • peper

Instructies

  • Macaroni in ruim kokend water met zout volgens de gebruiksaanwijzing gaarkoken.
  • Courgette schoonmaken, wassen en in kleine blokjes snijden.
  • Prei schoonmaken, wassen en in dunne ringen snijden.
  • In wok of hapjespan olie verhitten.
  • Prei en courgette ca. 5 minuten al omscheppend bakken.
  • Crème fraîche erdoor roeren.
  • Macaroni afgieten.
  • Tonijn met olie, zalmblokjes en pesto door saus roeren en ca. 1 minuut meewarmen. Op smaak brengen met zout en peper.
  • Saus door macaroni scheppen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta / Vis