Scholfilet à la meunière

Scholfilet à la meunière

Porties: 2 personen
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 scholfilet
  • bloem
  • 2 eetlepel(s) peterselie gehakte
  • 1 citroen
  • 4 eetlepel(s) boter
  • zout peper

Instructies

  • Zet alle ingrediënten klaar.
  • Hak de peterselie fijn.
  • Wentel de filets door de bloem en klop de overtollige bloem er af.
  • Verhit op middelhoog vuur de boter tot deze licht bruin is en bak de filets aan beide kanten.
  • Bestrooi met wat zout en peper.
  • Verdeel over de borden.
  • Verdeel er wat van de bakboter over.
  • Besprenkel met wat citroensap en verdeel er de gehakte peterselie over.

Notities / Tips / Wijnadvies

————————————————————————————————–
Recept categorieën Vis