Mediterrane Vegaballetjes op Gepofte Pittabroodjes
Ingrediënten
- 2 komkommers
- 200 ml halfvolle yoghurt
- 4 eetlepels mayonaise
- 1 zakje fijngesneden dille
- 4 pakken vegetarische balletjes à 210 g
- 16 shoarmabroodjes
- Frituurolie
- 2 teentjes knoflook uitgeperst
Instructies
- Verhit de frituurolie en verwarm de oven voor op 225 °C.
- Rasp de komkommers grof of snijd ze in plakken.
- Meng ze in een kom met de yoghurt, mayonaise, dille en knoflook.
- Verdeel de vegetarische balletjes in 3-4 porties en frituur ze per portie in 3 minuten gaar.
- Verwarm de shoarmabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking en snijd ze daarna open.
- Vul elk broodje met een portie van de komkommersalade en 3-4 vegetarische balletjes.
Voedingswaarden
Calories: 450 kcal | koolhydraten: 40 g | Protein: 15 g | Vet: 25 g | Sugar: 5 g