Shoarmavlees met champignons, sugarsnaps en rijst

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 500 g shoarmavlees gekruid
  • 1 doosje champignons
  • 1 klein blikje extra gevulde champignonsoep 0 3 l
  • 125 g sugarsnaps of klein blikje gebroken sperziebonen
  • 3 eetlepels vloeibare margarine
  • Lassie toverrijst

Instructies

  • Zet in een steelpannetje wat water op en breng dit aan de kook.
  • Snij van de sugarsnaps de uiteinden af en doe ze in het kokend water (ongeveer zes minuten).
  • Bak het shoarmavlees in een hapjespan in de 3 eetlepels margarine (ongeveer 5 minuten).
  • Snij ondertussen de schoongeveegde champignons in plakjes en voeg ze bij het shoarmavlees.
  • Doe de gare sugarsnaps (of de uitgelekte sperzieboontjes) er ook bij en het blikje champignonsoep.
  • Laat het geheel nog even sudderen (een minuut of drie).
  • Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Rijst / Vlees