Slavinken in pepersaus

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 20 g boter
  • 8 slavinken
  • 2 kleine uien
  • 1 paprika
  • 250 ml pepersaus vers, doosje of flesje
  • 1 doosje MAGGI Puree à la Minute Naturel
  • 1 eetlepel peterselie fijngesneden

Instructies

  • Verhit de boter in een koekenpan en bak de slavinken in 7 minuten rondom bruin.
  • Bak de ui al omscheppend 2 minuten mee.
  • Bereid de pepersaus volgens de aanwijzingen en roer de saus met de paprika door het bakvet.
  • Laat het geheel nog 2 minuten zachtjes sudderen.
  • Bereid 2 zakjes MAGGI Puree à la Minute Naturel volgens de aanwijzingen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer de slavinken met saus en puree en strooi de peterselie erover.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Vlees