Sugar snaps met romige tortellini

Aller Hande 1996
Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • zout
  • 1 zakje tortellini met champignons 250 g, Grand'ltalia,
  • 1 zakje sugar snaps 150 g,
  • ½ bakje champignons fijn á 250 g,
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 eetlepel boter of margarine
  • 2 tomaten
  • 1 pakje verse roomkaas met kruiden 80 g,
  • peper

Instructies

  • In pan met ruim water en zout tortellini in ca. 15 minuten beetgaar koken volgens
  • gebruiksaanwijzing.
  • Intussen sugar snaps schoonmaken.
  • Champignons schoonvegen met keukenpapier en in plakjes snijden.
  • Ui en knoflook pellen en snipperen.
  • In pan boter verhitten en ui en knoflook ca. 3 minuten zachtjes bakken.
  • Sugar snaps, champignons en 1 eetlepel water toevoegen en afgedekt in 12 à 15 minuten zachtjes beetgaar stoven.
  • Op smaak brengen met zout.
  • Intussen tomaten wassen en in kleine partjes snijden.
  • Tortellini afgieten en terugdoen in pan.
  • Roomkaas erdoor scheppen en in ca. 2 minuten op zacht vuur al roerend laten smelten.
  • Tortellini over twee borden verdelen.
  • Sugar snapsmengsel ernaast scheppen.
  • Tomaatpartjes erover verdelen.
  • Bestrooien met peper.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Pasta
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch