Tahoe Goreng

gebakken en gevulde tahoe
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 blokken tahoe
  • 300 gram rundergehakt
  • ½ eetlepel(s) ketjap manis
  • 1 teen knoflook
  • wat takjes selderie
  • 2 uien
  • 1 ei
  • zout
  • citroensap

Instructies

  • Elk blok tahoe in plakken van 3 cm dikte snijden.
  • De plakken schuin doormidden snijden en voorzichtig uithollen.
  • De uitgenomen tahoe met het gehakt vermengen.
  • De uien, knoflook en selderie heel fijn snijden.
  • Het ei in een schaal klutsen en daarna het gehakt en alle ingrediënten erbij doen en alles goed mengen.
  • De uitgeholde stukken tahoe met het mengsel vullen en iets aandrukken.
  • De gevulde tahoe in ruim olie lichtbruin bakken. H
  • et vuur mag niet te groot zijn, anders is de tahoe bruin en het vulsel nog niet gaar.
  • Bij deze gevulde tahoe kan men een sausje geven van ketjap, sambal, citroensap, wat zout en een theelepel suiker.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Vleesvervangers
Land van herkomst Indonesië