Tartaartje met champignonpasta

Aller Hande 1996
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 zakje Pastasnack for 1 in champignonsaus (64 g, Maggi),
  • 2 eetlepels sladressing nature! AH,
  • 150 g wortelrauwkost bakje
  • 1 eetlepel boter of margarine
  • 1 tartaartje
  • zout
  • peper
  • 2 bosuitjes
  • 125 g champignons gesneden

Instructies

  • In pan pastasnack in ca. 7 minuten bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
  • Intussen dressing door wortelrauwkost scheppen.
  • In kleine koekenpan boter verhitten.
  • Tartaartje bestrooien met zout en peper en ca. 3 minuten bakken, halverwege keren. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
  • Bosui en champignons aan tartaartje toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Tartaartje en wortelrauwkost op bord scheppen.
  • Champignon-uimengsel door pasta roeren.
  • Naast tartaartje scheppen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta / Rundvlees
Extra aanwijzing Snel te maken