Tonijnsteak met romige driepepersaus

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 g tagliatelle
  • 1 ui gesnipperd
  • 750 g broccoli in roosjes
  • 6 eetlepel(s) olijfolie
  • 4 tonijnsteaks à 150 g
  • 1 boursin cuisine drie pepers 250 ml
  • zout
  • peper

Instructies

  • Kook de tagliatelle beetgaar.
  • Schil de broccoli steeltjes en snij ze in stukjes.
  • Verhit 4 eetlepels olie in een wok en verhit de ui 2 minuten.
  • Voeg de broccoli roosjes en stukjes steel toe en roerbak 4 minuten.
  • Bestrijk de tonijn met de rest van de olie.
  • Bestrooi met zout en peper.
  • In grillpan of droge koekenpan tonijnsteaks ca. 3 minuten van binnen rosé grillen.
  • Verwarm de Boursin in een steelpan.
  • Serveer de tonijnfilets met broccoli, pasta en pepersaus.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies: Undurraga Chardonnay
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Vis