Vanille Aardbei Dessertgebakjes

Porties: 2
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

Instructies

  • Verkruimel de koekjes en meng ze met de gesmolten boter.
  • Verwijder de folie van de puddingvormpjes en vul de vormpjes tot de rand met de koekkruimels.
  • Druk de koekkruimels stevig maar voorzichtig aan.
  • Laat de puddinkjes 5 minuten in de koelkast opstijven.
  • Keer de puddingbekertjes om op bordjes.
  • Prik gaatjes in de bodem van de puddingbekertjes en laat de pudding eruit glijden.
  • Spuit er toeven slagroom bij.
  • Schaaf met een kaasschaaf of scherp mesje chocoladekrulletjes en -stukjes over de puddinkjes.

Notities / Tips / Wijnadvies

nijd met behulp van een leeg puddingvormpje een plakje cake uit en gebruik dit cakerondje als bodem om puddingtaartjes te maken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Gebak / Nagerecht