Vanille Aardbei Dessertgebakjes
Ingrediënten
- 4 chocolatechipkoekjes
- 3 eetlepel(s) boter gesmolten
- 2 beker Mona Vanillepudding met aardbeiensaus a 125 g
- 1 Echte Slagroom spuitbus 250 g
- 50 g chocolade pure
Instructies
- Verkruimel de koekjes en meng ze met de gesmolten boter.
- Verwijder de folie van de puddingvormpjes en vul de vormpjes tot de rand met de koekkruimels.
- Druk de koekkruimels stevig maar voorzichtig aan.
- Laat de puddinkjes 5 minuten in de koelkast opstijven.
- Keer de puddingbekertjes om op bordjes.
- Prik gaatjes in de bodem van de puddingbekertjes en laat de pudding eruit glijden.
- Spuit er toeven slagroom bij.
- Schaaf met een kaasschaaf of scherp mesje chocoladekrulletjes en -stukjes over de puddinkjes.
Notities / Tips / Wijnadvies
nijd met behulp van een leeg puddingvormpje een plakje cake uit en gebruik dit cakerondje als bodem om puddingtaartjes te maken.