Varkensschnitzel gevuld met Zaanlander kaas

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 varkensschnitzels
  • 8 plakken Zaanlander kaas lichtbelegen 48 + stuk ca. 500 g
  • 1 ei
  • 5 eetlepels paneermeel
  • 3 eetlepels vloeibare margarine
  • zak aardappelballetjes à 450 g
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 zak wokmix Italiaans diepvries, 750 g

Instructies

  • Oven voorverwarmen op 225 ºC.
  • Filets met zout en peper bestrooien.
  • Kaas erover verdelen, filets dubbelklappen en opening dichtsteken met prikkers.
  • In diep bord ei met 2 eetlepels water loskloppen.
  • Paneermeel op plat bord strooien.
  • Vlees eerst door ei en daarna door paneermeel wentelen.
  • In koekenpan margarine verhitten en vlees in 30 minuten rondom bruin en gaar bakken.
  • Aardappelballetjes in midden van oven 15-20 minuten bakken.
  • In wok olie verhitten en wokmix 10 minuten roerbakken.
  • Gevulde filets met aardappelballetjes en wokmix serveren.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Hoofdgerechten / Kaas / Varkensvlees / Vlees
Land van herkomst Nederland