Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 4 varkensschnitzels
- 8 plakken Zaanlander kaas lichtbelegen 48 + stuk ca. 500 g
- 1 ei
- 5 eetlepels paneermeel
- 3 eetlepels vloeibare margarine
- 1½ zak aardappelballetjes à 450 g
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 zak wokmix Italiaans diepvries, 750 g
Instructies
- Oven voorverwarmen op 225 ºC.
- Filets met zout en peper bestrooien.
- Kaas erover verdelen, filets dubbelklappen en opening dichtsteken met prikkers.
- In diep bord ei met 2 eetlepels water loskloppen.
- Paneermeel op plat bord strooien.
- Vlees eerst door ei en daarna door paneermeel wentelen.
- In koekenpan margarine verhitten en vlees in 30 minuten rondom bruin en gaar bakken.
- Aardappelballetjes in midden van oven 15-20 minuten bakken.
- In wok olie verhitten en wokmix 10 minuten roerbakken.
- Gevulde filets met aardappelballetjes en wokmix serveren.