Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55
Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99
Fillorolletjes met kleine champignons
Aller Hande 1997
porties: 4 personen
Calorieën: 220kcal
ingrediënten
- 4 vellen fillobladerdeeg diepvries, pakje á 225 g, Easy Bakery,
- 2 bakjes champignons klein á 175 g,
- 3 bosuitjes
- 1 teentje knoflook
- 4 eetlepel(s) olijfolie
- peper
- zout
- 1 theelepel gemalen koriander ketoembar,
- 4 eetlepel(s) sambalsaus potje, Conimex,
Bereidingswijze
Voorbereiden:
- Fillobladerdeeg in ca. 2 uur laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing.
- Champignons met keukenpapier schoonvegen.
- Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringetjes snijden.
- In koekenpan 2 eetlepels olijfolie verhitten.
- Bosui en kleine champignons 3 minuten fruiten.
- Knoflook pellen en erboven uitpersen.
- Op smaak brengen met zout, peper en ketoembar.
- Bakplaat invetten.
- Elk vel fillobladerdeeg halveren en bestrijken met olijfolie.
- Champignonvulling over fillodeeg verdelen.
- Zijkanten van deeg over vulling vouwen.
- Deeg oprollen.
- Rolletjes op bakplaat leggen en bestrijken met olijfolie.
Bereiden:
- Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
- In midden van oven fillorolletjes in ca. 20 minuten goudbruin en gaarbakken.
- Op vier borden leggen.
- Sambalsaus ernaast scheppen.
Nutrition
Calorieën: 220kcal | koolhydraten: 22g | Eiwit: 5g | Vet: 13g