Verse tagliatelle met rivierkreeftjes

Snel te maken
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 uien
  • 1 courgette
  • 1 zakje stoneleeks
  • ½ pot semi-zongedroogde tomaten 320 ml
  • 2 pakken verse tagliatelle met kruiden pasta, à 250 g
  • 2 bakjes rivierkreeftjes à 100 g
  • 1 bakje roze garnalen 125 g

Instructies

  • Uien pellen en snipperen.
  • Courgette schoonmaken en in blokjes snijden.
  • Stoneleeks schoonmaken en in ringen snijden.
  • In wok 5 eetlepels olie van tomaten verhitten.
  • Uien, courgette en stoneleeks 5 minuten zachtjes bakken.
  • Tagliatelle volgens aanwijzingen op verpakking bereiden.
  • Rivierkreeftjes en garnalen aan groenten toevoegen en mee warmen.
  • Eventueel op smaak brengen met extra olie, zout en peper.
  • Tagliatelle over vier borden verdelen.
  • Groenten-kreeftenmengsel erop scheppen.
  • Met zongedroogde tomaten garneren.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Hoofdgerechten / Pasta / Vis / Zeevruchten
Land van herkomst Italië