Walnoot Ciabatta met Gemarineerde Haring en Kruidige Roomkaas

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 schaaltjes maatjesharing elk met 4 filets
  • 3 eetlepels medium dry sherry
  • 1 theelepel wijnazijn
  • 1 voorgebakken ciabatta con noci notenbrood
  • 1 groene appel bijvoorbeeld Granny Smith
  • 125 g verse roomkaas met kruiden
  • 50 g botersla

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 225 °C.
  • Snijd de haring in blokjes en meng ze in een kom met sherry, wijnazijn en peper naar smaak.
  • Laat het geheel minstens 15 minuten marineren.
  • Bak de ciabatta in 6-8 minuten knapperig.
  • Was de appel en snijd deze in dunne partjes.
  • Halveer de ciabatta en snijd deze open.
  • Laat het brood iets uitdampen.
  • Bestrijk de ciabattastukken met verse kruidenroomkaas en beleg ze met botersla en appelpartjes.
  • Verdeel de gemarineerde haringblokjes over de ciabatta.

Voedingswaarden

Calories: 420 kcal | koolhydraten: 30 g | Protein: 15 g | Vet: 25 g | Zout: 1.5 mg | Sugar: 5 g
————————————————————————————————–
Recept categorieën Brood / Lunch / Vis
Extra aanwijzing Snel te maken