Romige Whisky Cocktailsaus

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 5 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel ketchup
  • 1 eetlepel whisky

Instructies

  • Meng de mayonaise, ketchup en whisky goed samen in een kom.
  • Roer tot alle ingrediënten volledig zijn gecombineerd en de saus glad is.
  • De romige whisky cocktailsaus is nu klaar om geserveerd te worden.

Notities / Tips / Wijnadvies

Deze saus kan worden geserveerd met een volle, robuuste rode wijn zoals een Merlot of een Shiraz. De complexe smaken van de whisky in de saus worden mooi aangevuld door de fruitige tonen van de rode wijn.

Voedingswaarden

Calories: 60 kcal | koolhydraten: 2 g | Vet: 5 g | Zout: 0.3 mg | Sugar: 2 g
————————————————————————————————–
Recept categorieën Bijgerecht / Saus
Geschikt voor Dieët: Glutenvrij