Knoflookboontjes met sambalvis
porties: 2 personen
Equipment
ingrediënten
- ½ zak Conimex Chinese Eiermie 125 g
- 300 g sperzieboontjes
- 2 witte visfilets elk 125 g
- 3 theelepels Conimex Sambal Oelek
- 25 g bloem
- Wok Olie
- 2 teentjes knoflook
- 6 eetlepels Conimex Oestersaus
Bereidingswijze
- Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Maak de boontjes schoon en kook ze in ruim kokend water in ca. 3 minuten beetgaar.
- Afgieten.
- Wrijf de visfilets in met de sambal. Wentel ze door de bloem.
- Verhit een flinke laag olie in een koekenpan.
- Bak de filets in ca. 5 minuten aan beide kanten goudbruin.
- Haal ze uit de pan en laat ze op keukenpapier goed uitlekken.
- Pel en snijd ondertussen de knoflook in plakjes.
- Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en wok de knoflook en de boontjes ca. 3 minuten.
- Voeg de oestersaus toe en warm goed door.
- Verdeel de warme mie over de borden, leg de visfilets erop en geef de knoflookboontjes erbij.