Verse kruidenbroodjes
porties: 4 personen
ingrediënten
- 4 witte voorgebakken pistolets
- 3 eetlepels zonnebloempitten
- 1 zakje bieslook verse
- 1 bakje rucolacress
- 150 g verse roomkaas
- 4 eetlepels volle kwark Biologisch
- 2 theelepels limoensap
- zout
- versgemalen zwarte peper
Bereidingswijze
- Pistolets volgens gebruiksaanwijzing op verpakking knapperig gaar bakken.
- Zonnebloempitten in droge koekenpan goudbruin roosteren.
- Bieslook fijn knippen.
- Rucolacress erboven knippen.
- Roomkaas losroeren met kwark en limoensap.
- ¾ deel van bieslook-rucolacress mengsel erdoor roeren.
- Op smaak brengen met zout en peper.
- Pistolets opensnijden.
- Helften bestrijken met kruidenroomkaas.
- Zonnebloempitten en rest van bieslook-rucolacress mengsel erover verdelen.