Wortelen met groene bonen uit de Kempen

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 500 gr wortelen
  • 500 gr groene bonen
  • 2 sjalotjes of 1 ui
  • 1 klontje boter
  • aardappelzetmeel

Instructies

  • Snijd de wortelen in balkjes.
  • Kook iedere groente afzonderlijk gaar en giet ze af.
  • Houd alleen het sap van de wortelen nog even apart.
  • Stoof de sjalotjes of de ui in boter aan en bevochtig met het kookvocht van de wortelen.
  • Voeg er de groenten aan toe en laat alles goed doorkoken.
  • Kruid met peper en zout.

Notities / Tips / Wijnadvies

U kunt de saus met opgelost aardappelzetmeel binden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten
Land van herkomst België
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch