Kaas-groentestengels met dip
Ingrediënten
- 4 stengels bleekselderij
- ½ courgette
- ½ winterwortel
- ½ paprika
- 1 plak belegen Maaslander ± 150 gr
- 1 plak jong belegen kaas ± 150 gr
- 1 zakje dipmix taco 6 gr, Duyvis
- 1 zakje dipsaus tzatziki 6 gr, Duyvis
- 6 eetlepel(s) biogarde
Instructies
- Maak de groenten schoon en was ze.
- Snipper ± 2 cm courgette en 4 cm bleekselderij fijn en snijd de rest van de
- groenten in repen van ± 10 cm.
- Snijd de kaassoorten in gelijke repen.
- Bereiding saus:
- Neem 2 bakjes en doe in elk bakje 3 eetlepels biogarde en 1 zakje sausmix.
- Voeg aan het bakje tacosaus 1 eetlepel gesnipperde bleekselderij en aan de
- tzatzikisaus 1 eetlepel gesnipperde courgette toe.
- Als de saus iets te dik blijkt te zijn, kunt u haar met een beetje water
- verdunnen.
Notities / Tips / Wijnadvies
De tacosaus is ook lekker met gesnipperde rode of gewone ui en de tzatzikisaus met geraspte komkommer.