Kaas-groentestengels met dip

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 stengels bleekselderij
  • ½ courgette
  • ½ winterwortel
  • ½ paprika
  • 1 plak belegen Maaslander ± 150 gr
  • 1 plak jong belegen kaas ± 150 gr
  • 1 zakje dipmix taco 6 gr, Duyvis
  • 1 zakje dipsaus tzatziki 6 gr, Duyvis
  • 6 eetlepel(s) biogarde

Instructies

  • Maak de groenten schoon en was ze.
  • Snipper ± 2 cm courgette en 4 cm bleekselderij fijn en snijd de rest van de
  • groenten in repen van ± 10 cm.
  • Snijd de kaassoorten in gelijke repen.
  • Bereiding saus:
  • Neem 2 bakjes en doe in elk bakje 3 eetlepels biogarde en 1 zakje sausmix.
  • Voeg aan het bakje tacosaus 1 eetlepel gesnipperde bleekselderij en aan de
  • tzatzikisaus 1 eetlepel gesnipperde courgette toe.
  • Als de saus iets te dik blijkt te zijn, kunt u haar met een beetje water
  • verdunnen.

Notities / Tips / Wijnadvies

De tacosaus is ook lekker met gesnipperde rode of gewone ui en de tzatzikisaus met geraspte komkommer.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hapjes / Kaas / Koude Hapjes