Kaas Pesto Stengels

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

Ook nodig

    Instructies

    • Leg het bladerdeeg op de snijplank en laat het iets ontdooien.
    • Bestrijk het met losgeklopt ei.
    • Smeer er nu wat pesto overheen en bestrooi met geraspte kaas.
    • Druk het nu licht aan. Tip: leg er een vel vetvrij papier over en druk dan aan.
    • Snij er nu stengels van in de gewenste breedte.
    • Leg ze nu op een bakplaat
    • Stel de oven in:
    • Stap 1
    • Stand Combi Koken
    • Temperatuur 200 Hetelucht plus
    • Bereidingstijd 10 minuten
    • Vochtpercentage 65 %
    • Stap 2
    • Stand Combi Koken
    • Temperatuur 180 Hetelucht plus
    • Bereidingstijd 10 minuten
    • Vochtpercentage 0 %
    • Controleer of ze gaar en droog zijn. Bak ze nog ca. 5 minuten na indien nodig.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------
    Recept categorieën Borrelhapjes / Hapjes / Tapas