Verwarm de oven voor op 200 C.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Hak de zongedroogde tomaat heel fijn en de pijnboompitten grof.
Bestrijk 2 plakjes bladerdeeg met een bakkwast aan één zijde met olie.
Strooi de zongedroogde tomatenstukjes, oregano en de helft van de kaas over de ingevette plakjes deeg.
Leg de andere deegplakken op de bestrooide plakken bladerdeeg en druk het deeg stevig op elkaar.
Bestuif het werkblad met bloem en rol hierop met een deegroller elk bladerdeeg stapeltje tot een deegplak van 12 bij 24 cm uit.
Klop een ei los, bestrijk met een bakkwast de deegplakken met ei en bestrooi de deegplakken met de overige kaas, pijnboompitten en zeezout.
Snij elke deegplak in 5 lange repen en leg deze op met bakpapier beklede bakplaat.
Bak de stengels ca 15 minuten in het midden van de oven goudbruin en knapperig.