Kaasstengels

Kaasstengels

 of Sesam-Kaasstengels
Porties: 25 stuks
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

Zaadjes voor de smaakverfijning:

  • komijn
  • sesam
  • maanzaad
  • pompoenpitten gehakte

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 220° C.
  • Haal het bladerdeeg ca. 10 min. voor het verwerken uit de koelkast.
  • Rol het bladerdeeg uit op het werkblad.
  • Bestrijk het deeg met losgeklopt ei.
  • Meng de geraspte kaas met paprikapoeder.
  • Bestrooi de helft van de deegrol met het mengsel.
  • Vouw de andere helft daar overheen en druk het licht vast.
  • Snijdt het deeg in 1,5 cm brede stroken.
  • Pak de uiteinden van de stroken vast en draai ze in tegengestelde richting van elkaar.
  • Leg ze op het met bakpapier bedekte bakblik.
  • Bak de stengels goudbruin in de oven in ca. 8 – 10 min.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Kaas / Koude Hapjes
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch