Kalkoenplakjes met alfalfa-ricotta

Snel te maken
Porties: 8 stuks
Total time 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 sneetjes brood vierkorn
  • 10 g verse bieslook
  • 75 g ricotta Italiaanse kaas
  • 1 theelepel grove mosterd Zaans
  • 2 eetlepel(s) mayonaise
  • 1 theelepel mierikswortel geraspte potje a 140 g
  • 16 plakjes gerookte kalkoenfilet
  • 4 plukjes Alfalfa
  • selderiezout

Instructies

  • Brood in broodrooster goed bruin roosteren.
  • Bieslook fijn knippen.
  • Ricotta met vork fijnmaken.
  • Bieslook, mosterd en selderiezout erdoor mengen.
  • Mayonaise gladroeren met mierikswortel en brood ermee bestrijken.
  • Sneetjes halveren.
  • Plakjes kalkoenfilet oprollen en op elk half sneetje brood twee rolletjes leggen.
  • Met twee theelepels ovaaltjes uit ricottamengsel vormen en op kalkoenfilet leggen.
  • Garneren met alfalfa.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Amuse / Gevogelte / Kalkoen
Land van herkomst Italië