Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 400 g basmatirijst
- 400 g kipfilet
- 1 ui
- 1 blik kikkererwten 400 g
- 3 eetlepel(s) zonnebloemolie
- 2 sticks kruidenpasta kip tandoori pak à 5 x 32 ml
- 2 zakken spinazie panklareà 300 g
- 1 bak Griekse yoghurt 150 g
Instructies
- Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.
- Kipfilet in blokjes snijden.
- Ui pellen en snipperen.
- Kikkererwten afgieten.
- In wok olie verhitten en kip 3 minuten bakken.
- Kruidenpasta en ui toevoegen en 2 minuten bakken.
- Kikkererwten en spinazie toevoegen en spinazie op hoog vuur snel laten slinken.
- Geheel met zout en peper op smaak brengen.
- Yoghurt op mengsel scheppen.
- Met rijst serveren.