Kip tandoori met kikkererwten en spinazie

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 400 g basmatirijst
  • 400 g kipfilet
  • 1 ui
  • 1 blik kikkererwten 400 g
  • 3 eetlepel(s) zonnebloemolie
  • 2 sticks kruidenpasta kip tandoori pak à 5 x 32 ml
  • 2 zakken spinazie panklareà 300 g
  • 1 bak Griekse yoghurt 150 g

Instructies

  • Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.
  • Kipfilet in blokjes snijden.
  • Ui pellen en snipperen.
  • Kikkererwten afgieten.
  • In wok olie verhitten en kip 3 minuten bakken.
  • Kruidenpasta en ui toevoegen en 2 minuten bakken.
  • Kikkererwten en spinazie toevoegen en spinazie op hoog vuur snel laten slinken.
  • Geheel met zout en peper op smaak brengen.
  • Yoghurt op mengsel scheppen.
  • Met rijst serveren.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Gevogelte / Groenten / Hoofdgerechten / Kip