Koolrabi-gehaktschotel met bieslooksaus

Porties: 2
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 150 gram gehakt
  • zout
  • peper
  • nootmuskaat
  • 1 theelepel Paprikapoeder
  • ½ eetlepel paneermeel
  • 1 kruidenbouillontablet
  • 250 gram aardappels in stukjes
  • 2 koolrabi in reepjes
  • 1 zakje witte saus
  • 20 fijngeknipte bieslook

Instructies

  • Meng het gehakt, zout, peper, het paprikapoeder en het paneermeel in een kom door elkaar en vorm hier kleine balletjes van.
  • Breng in een pan 1/2 liter water met het bouillontablet aan de kook, voeg de aardappelen en de koolrabi toe en laat ± 5 minuten koken.
  • Voeg de gehaktballetjes toe en kook alles in nog eens ± 10 minuten zachtjes gaar.
  • Maak intussen de saus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Breng op smaak met nootmuskaat en roer er de bieslook door.
  • Giet het gehakt-koolrabimengsel af en schep de saus erdoor.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Ovenschotel / Vlees