Kroepoek met garnalen van Onbekende Auteur

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 stengel bleekselderij
  • 1 bosuitje
  • 100 gram garnalen
  • 1 theelepel citroensap
  • 2 eetlepel(s) knoflooksaus
  • ½ theelepel sambal oelek
  • 1 zak borrel kroepoek
  • 4 takjes peterselie

Instructies

  • Schil en was de bleekselderij en snijd de stengel in heel kleine blokjes. 
  • Snijd het bosuitje in ringetjes. Schep in een kom de garnalen, bleekselderij, bosui, citroensap, knoflook- (of kerrie-)saus en sambal door elkaar.
  • Laat de salade minstens een half uur in de koelkast staan, zodat de smaak zich goed kan ontwikkelen. Zoek 20 mooie holle stukjes kroepoek uit en schap de garnalensalade erop. 
  • Garneer met toefje peterselie en direct serveren.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Vis