Krokante surimiburgers met vinaigrettesla
Ingrediënten
- 2 pakjes surimisticks (à 150 gram)
- 50 gram cornflakes
- 2 ei
- 50 gram boter
- 1 kropsla
- 1 bosje radijs
- 4 bruine bolletjes
- 8 eetlepel(s) vinaigrette de dijon moutarde (fles à 500 ml)
Instructies
- Surimi, cornflakes en eieren in keukenmachine mengen en met zout en peper op smaak brengen.
- Van mengsel vier burgers vormen.
- In koekenpan boter verhitten en surimiburgers op matig vuur in 10 minuten gaar en goudbruin bakken.
- Sla schoonmaken en in stukken scheuren.
- Radijs schoonmaken en in plakjes snijden.
- Bolletjes opensnijden en met blaadje sla beleggen.
- Rest van sla met radijs en vinaigrette mengen.
- Burgers op broodjes leggen en met salade serveren.