Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 55
Warning: Undefined array key "doing_dynamic_refresh" in /var/www/receptenplein.nl/public/wp-content/plugins/wp-recipe-maker-premium/includes/public/shortcodes/recipe/class-wprmp-sc-rating.php on line 99
Alom Gobi
bloemkool uit India, Heerlijk gegeten bij mijn zus.
ingrediënten
- 1 bloemkool Voorgekookt tot middelharde bite
- 4 aardappelen middel grote voorgekookt, middelharde bite
- 6 el olie
- 1 tl komijnzaad
- 3 tenen knoflook fijngeperst
- 3 cm gemberwortel heel fijn gesneden
- ¾ tl kurkuma
- 1 tl chilipoeder
- 2 tl ketoembar
- 3 tomaten in kleine blokjes
- 1 tl garam massala
Bereidingswijze
- Verhit de olie en bak komijnzaad een paar minuten aan.
- Voeg knoflook en gember toen roer de aardappelen erbij.
- Nu de kurkuma toevoegen met de tomaatstukjes en de ketoembaar met de chilipoeder.
- Voeg nu de bloemkool toe en verhit heel even op hoog vuur samen met een scheut water
- Nu het geheel laten sudderen voor 10 minuten.
- Voeg een paar minuten voor tijd de graag massala toe
- De curry hoort niet nat te zijn.
Tips / Opmerkingen
Serveer dit samen met rijst en een chutney.