Lasagne met spinazie en feta
Ingrediënten
- 450 g spinazie gekookt en uitgelekt
- nootmuskaat
- peper & zout
- 2 eetlepel(s) yoghurt
- 3 teentjes knoflook gepeld en uitgeperst
- 1 ei
- 200 g feta
- 225 g lasagnebladen
Voor de saus:
- 1,5 dl yoghurt
- 1 ei
- 3 eetlepel(s) Parmezaan
- 3 tomaten gewassen en in plakjes gesneden
Instructies
- Doe spinazie, nootmuskaat zout, peper, yoghurt, eierdooier en verkruimelde feta in een kom en meng goed.
- Beboter een ovenschaal en leg laag om laag spinaziemengsel en lasagnebladen.
- De bovenste laag bestaat uit lasagnebladen.
- Roer de yoghurt, het losgeklopte ei en de helft van de kaas door elkaar.
- Schep de saus over de lasagneschotel.
- Bedek het geheel met plakjes tomaat en strooi daarover de rest van de kaas.
- Bak het gerecht in het midden van de oven in ca. 35 min. gaar en goudbruin
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met een tomatensalade.