Lasagne met spinazie en feta

Porties: 5
Total time 45 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 450 g spinazie gekookt en uitgelekt
  • nootmuskaat
  • peper & zout
  • 2 eetlepel(s) yoghurt
  • 3 teentjes knoflook gepeld en uitgeperst
  • 1 ei
  • 200 g feta
  • 225 g lasagnebladen

Voor de saus:

  • 1,5 dl yoghurt
  • 1 ei
  • 3 eetlepel(s) Parmezaan
  • 3 tomaten gewassen en in plakjes gesneden

Instructies

  • Doe spinazie, nootmuskaat zout, peper, yoghurt, eierdooier en verkruimelde feta in een kom en meng goed.
  • Beboter een ovenschaal en leg laag om laag spinaziemengsel en lasagnebladen.
  • De bovenste laag bestaat uit lasagnebladen.
  • Roer de yoghurt, het losgeklopte ei en de helft van de kaas door elkaar.
  • Schep de saus over de lasagneschotel.
  • Bedek het geheel met plakjes tomaat en strooi daarover de rest van de kaas.
  • Bak het gerecht in het midden van de oven in ca. 35 min. gaar en goudbruin

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met een tomatensalade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Kaas / Pasta