Maak eerst de pudding door 400 ml melk aan de kook te brengen met de suiker.
Meng de rest van de melk met de eidooier en het puddingpoeder en roer het goed door. Wanneer de melk kookt schenk je hem bij dit mengsel en roer goed door.
Schenk alles terug in de pan en breng onder voortdurend roeren opnieuw aan de kook.
Haal de pudding van het vuur en schenk hem in een schaal, dek de pudding (niet de schaal) af met plastic folie en laat hem afkoelen in de koelkast.
Klop de suiker met de boter, de crème fraiche en het vanille extract tot een witte crème. Voeg nu een voor een de eieren toe.
Zeef het zelfrijzend bakmeel en de bakpoeder en voeg toe.
Mix verder totdat je een glad beslag krijgt.
Neem een springvorm en vet deze in.
Stort hierin het beslag bak de cake op 170 ° C in ongeveer 45 minuutjes gaar.
Na het bakken ontvormen en laten afkoelen op een taartrooster.
Klop de slagroom met suiker naar smaak stijf en zet in de koelkast tot gebruik.
Na afkoeling snijd je de taart door midden.
Klop de pudding eens goed door zodat ze mooi cremig is.
Klop de slagroom stijf en meng deze kort door de pudding.
Vul hiermee de taart.
Neem het deksel van de taart en verdeel er de glazuur op.
Werk af met hagelslag en zet de deksel op de taart.