Stokbrood met zeevruchtensalade
Snel te maken
Porties: 4 personen
Equipment
Ingrediënten
- 2 meergranen stokbroden boulogne, afbak, à 250 g
- 500 g tomaten
- 1 zakje basilicum verse 15 g
- 2 bakjes fruits de mer zeevruchten, à 150 g
- 1 bakje roze garnalen 125 g
- 5 eetlepels cocktailsaus pot à 296 g
- 1 zakje rucola-sla 75 g
Instructies
- Oven op 220 °C voorverwarmen.
- Brood volgens gebruiksaanwijzing afbakken.
- Tomaten wassen, halveren, pitjes eruit scheppen en vruchtvlees in blokjes snijden.
- Basilicumblaadjes fijnknippen.
- In kom zeevruchten, garnalen, tomaatblokjes, basilicum en cocktailsaus door elkaar scheppen.
- Broden halveren en helften in lengte opensnijden.
- Van onderste helft brood wat indrukken, beleggen met rucola en zeevruchtensalade erop scheppen.
- Met bovenste helften afdekken.