Recept afdrukken
No ratings yet

Tortilla met tomaat en kaas

Aller Hande 1996
Recept categorieën: Hoofdgerechten
Porties: 4 personen

Ingrediënten

  • 4 tomaten
  • 1 pakje Sugo Italiano basilicum 370 g, AH,
  • 4 tortilla's
  • 250 g pizzavleesreepjes
  • 150 g belegen kaas geraspte
  • 1 bekertje zure room 125 ml,
  • 1 komkommer
  • 2 eetlepels olie om in te vetten

Instructies

  • Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5.
  • Tomaten wassen en in stukjes snijden.
  • In kom tomaten en helft van Sugo door elkaar scheppen.
  • Schaal royaal invetten.
  • Tortilla's op aanrecht uitspreiden.
  • Tomatenmengsel en pizzavleesreepjes erover verdelen. 1/3 Deel van kaas erover strooien. Tortilla's oprollen en naast elkaar in schaal leggen.
  • Achtereenvolgens zure room en rest van Sugo erover uitstrijken.
  • Rest van kaas erover strooien.
  • In midden van oven tortilla's onafgedekt in ca. 20 minuten goudbruin en gaar bakken. Komkommer wassen, in dikke plakken snijden en in schaal doen.
  • Apart bij tortilla's serveren.