Kerrierijst met zalmfilet
Allerhande 2002
Porties: 2 personen
calorieën: 530kcal
Equipment
Ingrediënten
Instructies
- Prei schoonmaken, wassen en in ringen snijden.
- Koriander fijnhakken.
- Knoflook pellen en boven rijstkom van stoomkoker uitpersen.
- Currypasta, rijst, rozijnen, prei en koriander, 3 dl water en 1 theelepel zout erdoor roeren.
- Stoomkoker volgens gebruiksaanwijzing vullen met water.
- Rijstkom erin zetten en rijst ca. 30 minuten stomen.
- Zalmfilets bestrooien met zout en peper en op kerrierijst leggen.
- Geheel in nog ca. 10-15 minuten gaar stomen.
- Kerrierijst op vier borden scheppen.
- Zalm ernaast scheppen
Nutrition
Calories: 530kcal | koolhydraten: 51g | Protein: 30g | Vet: 22g