Mexicaanse tacoburgers

AllerHande 04 2005
Porties: 3 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kleine ui fijngesnipperd
  • 1 doos taco dinnerkit
  • 500 g rundergehakt
  • 2 eetlepel(s) olie
  • 1 pak roerbakgroenten Mexicaans 450 g
  • 100 g geraspte oude kaas

Instructies

  • In kom ui en kruidenmix (uit doos) met 3 eetlepels water mengen.
  • Gehakt erdoor kneden en hiervan 6 burgers vormen van 10 cm doorsnede.
  • Burgers halveren en in grote koekenpan in 1 eetlepel olie 8-10 minuten bakken, tot burgers bruin en gaar zijn.
  • Intussen in wok olie verhitten en groentemix 5 minuten roerbakken.
  • Tacoschelpen (uit doos) in voorverwarmde oven of in magnetron volgens gebruiksaanwijzing verwarmen.
  • Op elk bord 3 tacoschelpen leggen en vullen met halve burgers en groentemix.
  • Taco's met kaas bestrooien, saus (uit doos) apart erbij serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Rundvlees / Taco's & Nacho's / Vlees
Land van herkomst Mexico