Mexicaanse tacoburgers
AllerHande 04 2005
Ingrediënten
- 1 kleine ui fijngesnipperd
- 1 doos taco dinnerkit
- 500 g rundergehakt
- 2 eetlepel(s) olie
- 1 pak roerbakgroenten Mexicaans 450 g
- 100 g geraspte oude kaas
Instructies
- In kom ui en kruidenmix (uit doos) met 3 eetlepels water mengen.
- Gehakt erdoor kneden en hiervan 6 burgers vormen van 10 cm doorsnede.
- Burgers halveren en in grote koekenpan in 1 eetlepel olie 8-10 minuten bakken, tot burgers bruin en gaar zijn.
- Intussen in wok olie verhitten en groentemix 5 minuten roerbakken.
- Tacoschelpen (uit doos) in voorverwarmde oven of in magnetron volgens gebruiksaanwijzing verwarmen.
- Op elk bord 3 tacoschelpen leggen en vullen met halve burgers en groentemix.
- Taco's met kaas bestrooien, saus (uit doos) apart erbij serveren.