Miesalade met wasabidressing en tilapia

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 250 g eiermie
  • 2 komkommers
  • 1 rode paprika
  • 2 eetlepels limoensap
  • 4 eetlepels roerbakolie
  • 2 theelepel wasabipasta Japanse mierikswortelpasta, tube a 45 g
  • 2 schaaltjes tilapiafilet a 220 g
  • 1 zak veldsla 75 g

Instructies

  • Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
  • Komkommers wassen, in de lengte doorsnijden en zaadjes eruit lepelen.
  • Komkommerhelften schuin in dunne plakjes snijden.
  • Paprika schoonmaken en in dunne reepjes snijden.
  • Dressing kloppen van limoensap, 3 eetlepels olie en wasabipasta.
  • Tilapia met zout en peper bestrooien.
  • In koekenpan met antiaanbaklaag rest van olie verhitten en tilapia in 8 minuten bruin en gaar bakken.
  • Mie, komkommer, paprika en dressing door elkaar scheppen.
  • Veldsla over vier borden verdelen.
  • Miesalade erop scheppen.
  • Tilapia in stukjes snijden en op salade leggen.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Hoofdgerechten / Mie / Salade / Vis
Land van herkomst Japan