Mini-wraps met lamsham

Fusion
Porties: 16 stuks
Total time 20 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 wrap tortilla’s
  • 1 beker avocadodip 125 g
  • 2 eetlepels crème fraîche
  • 2 bosuitjes
  • 1 schaaltje Toscaanse lamsham flinterdun gesneden (ca. 120 g)
  • 20 g waterkers zakje a 75 g

Instructies

  • Tortilla’s’s in 4 punten snijden en ca. 30 seconden op vol vermogen (700 Watt) in magnetron
  • verwarmen. Avocadodip en crème fraîche door elkaar mengen.
  • Tortilla’spuntjes aan één kant hiermee besmeren.
  • Bosuitjes schoonmaken en in lengte halveren.
  • In lengte in dunne reepjes snijden.
  • Plakjes lamsham met reepjes bosui en waterkers op midden van Tortilla’sparten leggen.
  • Parten rondom vulling tot puntzakje dichtvouwen.
  • Vaststeken met cocktailprikker.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Amuse / Lamsvlees / Pannenkoeken / Wraps