Naan 2
Ingrediënten
- 450 gram bloem
- ½ theelepel bakpoeder
- ½ theelepel zout
- 1 zakje droge gist 7 gr
- 150 gram volle yoghurt
- 1 losgeklopt ei
- 1 eetlepel gesmolten boter
- 1 ½ dl lauwe melk
- chilipoeder
- koriander
Instructies
- Vermeng de bloem, bakpoeder, zout en gist.
- Meng hier de yoghurt, het ei, de gesmolten boter en de lauwe melk door.
- Kneed dit tot een stevig deeg.
- Laat het deeg afgedekt ongeveer 1 uur rijzen en verdeel het daarna in 10 stukken.
- Rol die heel dun uit en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Bestrijk het deeg dun met melk en bestrooi het met chilipoeder en fijngesneden koriander.
- Bak het in het midden van een op 220 °C voorverwarmde oven ± 10 minuten.