Naan 2

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 450 gram bloem
  • ½ theelepel bakpoeder
  • ½ theelepel zout
  • 1 zakje droge gist 7 gr
  • 150 gram volle yoghurt
  • 1 losgeklopt ei
  • 1 eetlepel gesmolten boter
  • 1 ½ dl lauwe melk
  • chilipoeder
  • koriander

Instructies

  • Vermeng de bloem, bakpoeder, zout en gist.
  • Meng hier de yoghurt, het ei, de gesmolten boter en de lauwe melk door.
  • Kneed dit tot een stevig deeg.
  • Laat het deeg afgedekt ongeveer 1 uur rijzen en verdeel het daarna in 10 stukken.
  • Rol die heel dun uit en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
  • Bestrijk het deeg dun met melk en bestrooi het met chilipoeder en fijngesneden koriander.
  • Bak het in het midden van een op 220 °C voorverwarmde oven ± 10 minuten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Brood
Land van herkomst India