Naanbrood met pikante kaas
Ingrediënten
- 200 g overjarige kaas Goudse, stukje
- 1 pak naanbrood naturel voorgebakken, 2 stuks
- ½ pot mangochutney zoet, pot a 340 g
- 1 zakje verse koriander 15 g
- 1 eetlepel(s) olie
Instructies
- Kaas met kaasschaaf in plakken snijden.
- Naanbrood voorzichtig met kartelmes opensnijden.
- Naanbrood met helft van mangochutney besmeren, kaasplakken gelijkmatig erover verdelen.
- Steeltjes van koriander plukken en blad over kaas strooien.
- Naanbrood dichtvouwen en buitenkant licht met olie bestrijken.
- Grillpan verhitten.
- Naanbrood 4 minuten roosteren en dan keren.
- Brood nog 3-4 minuten grillen, tot alle kaas gesmolten is.
- Naanbrood uit grillpan nemen, iets laten afkoelen en dan in lange repen snijden.
- Rest van mangochutney als dipsaus erbij serveren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Ook lekker bij witbier.