Naanbrood met pikante kaas

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 200 g overjarige kaas Goudse, stukje
  • 1 pak naanbrood naturel voorgebakken, 2 stuks
  • ½ pot mangochutney zoet, pot a 340 g
  • 1 zakje verse koriander 15 g
  • 1 eetlepel(s) olie

Instructies

  • Kaas met kaasschaaf in plakken snijden.
  • Naanbrood voorzichtig met kartelmes opensnijden.
  • Naanbrood met helft van mangochutney besmeren, kaasplakken gelijkmatig erover verdelen.
  • Steeltjes van koriander plukken en blad over kaas strooien.
  • Naanbrood dichtvouwen en buitenkant licht met olie bestrijken.
  • Grillpan verhitten.
  • Naanbrood 4 minuten roosteren en dan keren.
  • Brood nog 3-4 minuten grillen, tot alle kaas gesmolten is.
  • Naanbrood uit grillpan nemen, iets laten afkoelen en dan in lange repen snijden.
  • Rest van mangochutney als dipsaus erbij serveren.

Notities / Tips / Wijnadvies

Ook lekker bij witbier.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Brood / Kaas
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch