Olijvenpretzels

Olijvenpretzels

Dit door recept is Foodies ter beschikking gesteld aan Tante Fanny
Porties: 12 stuks
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

Instructies

  • Giet de olijven af en laat ze uitlekken. Hak de olijven zeer fijn en meng er de olijfolie doorheen. Breng op smaak met zout en peper. Verwarm de oven voor.
  • Rol het bladerdeeg uit en besmeer het dun met het olijvenmengsel. Snijd het deeg in repen van ca. 5 cm bij 24 cm. Rol de repen voorzichtig op tot dunne rolletjes en vorm er op een met bakpapier beklede bakplaat pretzels van.
  • Meng de eidooier met de melk en besmeer de pretzels met dit mengsel. Bestrooi met grof zeezout en bak de pretzels in ca. 25 minuten goudbruin in de oven
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Koude Hapjes / Warme hapjes
Land van herkomst Duitsland
Geschikt voor Dieët: Lactosevrij / Vegetarisch