Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 bak paddestoelenmelange 200 g
- 1 ui
- 2 eetlepel(s) olijfolie
- 1 theelepel citroensap
- 8 sneetjes landbrood
- 3 eetlepel(s) groene pesto bakje a 100 g
- 2 takjes peterselie
Instructies
- Paddenstoelen schoonvegen met keukenpapier en in reepjes snijden.
- Ui pellen en snipperen.
- In koekenpan olie verhitten.
- Ui al omscheppend ca. 3 minuten bakken.
- Paddenstoelen toevoegen en op hoog vuur ca. 5 minuten al omscheppend bakken.
- Zout en versgemalen peper erover strooien, citroensap toevoegen en kort laten afkoelen.
- Brood roosteren, sneetjes diagonaal doorsnijden.
- Brood met pesto besmeren.
- Paddenstoelenmengsel erover verdelen en peterselie erboven fijn knippen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Strooi als extra 3 plakken rauwe ham in reepjes over de paddenstoelen, of schaaf er
Parmezaanse kaas over.
Parmezaanse kaas over.