Paksoi met tofu en tarly

Allerhande maart 2003
Porties: 2 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 pak tarly 250 g
  • 2 struikjes Shanghai paksoi
  • 1 rode peper
  • 2 eetlepel(s) olie
  • 1 bakje tofu roerbak pittig gekruid 200 g
  • 4 eetlepel(s) ketjap manis
  • 50 g gezouten cashewnoten

Instructies

  • In pan met ruim water tarly met zout in ca. 12 minuten gaarkoken.
  • Paksoi in reepjes snijden, wassen en in vergiet laten uitlekken.
  • Peper wassen en in ringen snijden.
  • In wok olie verhitten.
  • Tofublokjes en peper ca. 3 minuten al omscheppend bakken.
  • Paksoi en ketjap toevoegen en nog ca. 5 minuten roerbakken.
  • Tarly afgieten en overdoen in schaal.
  • Paksoi op tarly scheppen en garneren met cashewnoten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Pasta / Vleesvervangers
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch