Papillot van erwtjes met spek

      Reacties uitgeschakeld voor Papillot van erwtjes met spek

Papillot van erwtjes met spek

Recept afdrukken
CategorieBarbeque
porties4
AuteurAstrid Veltman

ingrediënten

Bereidingswijze

  • Maak 4 zakjes (van ± 20 X 20 cm) van aluminiumfolie.
  • Dop de erwten, was ze en verdeel ze over de zakjes.
  • Snijd het spek in dunne reepjes.
  • Maak de sla schoon en snijd ze iin dunne sliertjes.
  • Verdeel het spek en de sla over de zakjes, giet er de witte wijn over en voeg wat peper en zout toe.
  • Plaats bovenop een klontje boter en rol de zakjes stevig dicht.
  • Leg de zakjes ongeveer 15 minuten op de barbecue en serveer ze bij vleesgerechten.

Tips / Opmerkingen

In plaats van peulerwten kunt u ook diepvrieserwten gebruiken. Reken hiervoor 100 gr per persoon.