Pikant gevulde taco's
Ingrediënten
- 300 gram gehakt
- ½ paprika
- 1 zakje tacokruidenmix
- 1 potje bruine bonen
- 1 pak taco's
- 1 avocado
- ¼ krop sla
- 75 gram geraspte kaas
Instructies
- Bak het gehakt rul en snijd 1/2 rode paprika in stukje.
- Los de tacokruidenmix op in 1 dl water.
- Roer de paprika, bruine bonen met vocht en het kruidenmengsel door het gehakt en
- laat dit ± 5 minuten zachtjes sudderen.
- Verwarm intussen de taco's in ± 5 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.
- Maak het tacosausje volgens de gebruiksaanwijzing.
- Snijd de sla in dunne reepjes.
- Halveer de avocado en snijd het vruchtvlees in stukjes.
- Vul de tacoschelpen met het gehaktmengsel, de slareepjes en avocadostukjes en
- bestrooi ze met de geraspte kaas.