Pindasoep 4
Ingrediënten
- 1 teentje knoflook
- 1 rode peper of 1 theelepel sambal oelek
- 1 prei
- 1 blik kikkerwten 400 gr
- 1 blik maïs 300 gr
- 1 tuinkruidenbouillontablet Maggi
- 1 pot Chicken-to-night-saté 500 gr
- 400 ml kokosmelk blik
- 4 eetlepel(s) knapperbolletjes Royco
Instructies
- Pel en snipper de knoflook.
- Maak het pepertje schoon, verwijder de zaadjes en snijd het in ringetjes.
- Was de prei en snijd hem in ringen.
- Laat de kikkererwten en de maïs uitlekken.
- Breng al roerend 4 dl water met het bouillontablet, de knoflook, de peper en de Chicken-to-night aan de kook.
- Schep er de erwten, de maïs en de kokosmelk door en breng het geheel al roerend opnieuw aan de kook.
- Voeg de prei toe en warm de soep 1 minuut door.
- Garneer met de knapperbolletjes.