Pindasoep 4

Porties: 6
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 teentje knoflook
  • 1 rode peper of 1 theelepel sambal oelek
  • 1 prei
  • 1 blik kikkerwten 400 gr
  • 1 blik maïs 300 gr
  • 1 tuinkruidenbouillontablet Maggi
  • 1 pot Chicken-to-night-saté 500 gr
  • 400 ml kokosmelk blik
  • 4 eetlepel(s) knapperbolletjes Royco

Instructies

  • Pel en snipper de knoflook.
  • Maak het pepertje schoon, verwijder de zaadjes en snijd het in ringetjes.
  • Was de prei en snijd hem in ringen.
  • Laat de kikkererwten en de maïs uitlekken.
  • Breng al roerend 4 dl water met het bouillontablet, de knoflook, de peper en de Chicken-to-night aan de kook.
  • Schep er de erwten, de maïs en de kokosmelk door en breng het geheel al roerend opnieuw aan de kook.
  • Voeg de prei toe en warm de soep 1 minuut door.
  • Garneer met de knapperbolletjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Soep